Kvalper

Tysk Jaktterrier kvalpar født 28.03.2018. 4 hanner og 2 tisper.Kennel klokkarsteinen har i samarbeid med Arne Sangolt kull med NUCH NJCH NVCH klokkarsteinens Jenny og Adauis von Wildfang. Han har 172 p på anleggsprøve i Tyskland.  S/ på villsvinprøve som er max oppnåelig. Adi er far til mange høgt premierte i Tyskland ,Danmark og Sverige. I Norge har han mange avkom som er felt mykje vilt for. Referansar gis på forespørsel.

Jenny

Jenny & Adi

Vil du skaffe deg ein god familiehund og jaktmaskin så ikkje nøl med å ta kontakt for ein uforpliktande prat ,tlf 91796702.
Referanser gis på forespørsel.

Strihåra Dachs kvalp født:solgt

1 tispe etter Ovnsrørsets Oblik (Mia) og NJ (d)CH N SE J (v) CH Stribukkens FT Balder meir info om Balder finn du her >>

Både Mia og Balder har kullsøsken som er jakt(d)ch.

Mia har starta på 2 drevprøver,begge med 1.pr.  51 og 53 m/drevcert . På begge prøvane vart ho blåst av i full los.

Ho er veldig lettlært og fungerer 100 % i skogen på hjortejakt, og er perfekt familehund .

Kvalpane ventes født i medio av april, vil du skaffe deg ein god familiehund og jakthund så ikkje nøl med å ta kontakt for ein uforpliktande prat ,tlf 91796702.

Tysk Jaktterrier kvalpar født : 2 t og 1 h Kennel klokkarsteinen har i samarbeid med Espen Flåten kull på Klokkarsteinens N-Ciara og Adauis Vom Wildfang. N-Ciara har 142 p på anleggsprøve,1 pr. blodspor og godkjendt ettersøkshund.Ho har Cert Cacib og Bir på utstilling.Adauis von Wildfang. Han har 172 p på anleggsprøve i Tyskland.  S/ på villsvinprøve som er max oppnåelig. Adi er far til mange høgt premierte i Tyskland ,Danmark og Sverige. I Norge har han mange avkom som er felt mykje vilt for. Referansar gis på forespørsel.

Vil du skaffe deg ein god familiehund og jaktmaskin så ikkje nøl med å ta kontakt for ein uforpliktande prat ,tlf 91796702.
Referanser gis på forespørsel.

▪️Kommende parringer 2018:
* NJCH NVCH Klokkarsteinens Kira