om oss

Velkommen til våre hundesider.

Hafslo er plassen Klokkarsteinen`s kennel holder til, det er ei lita men ei flott bygd.
Me fekk godkjendt Kennelnavnet vårt i 1991, og eies av Jan inge og Anne Britt Skjerven.
Kennelen har bestått av flere typer hunderaser,men hovudsakeleg jakthundar,sidan Jan inge er ein ivrig jeger.
Fra 1984 var det finsk støver til rev og harejakt, som hi hund brukte me langhårs dachs . I 1990  fekk me vår fyrste Tysk jaktterrier, Dixi ,henta frå svenske grensa, ho var ei sabla god jakthund,men for skarp.Rasen var lite utbredt i Norge,men hadde egenskaper me såg etter i jaktsamanheng,så fleire tyskara kom til etterkvert og tispe nr 5 i huset var av eit sånnt kaliber at me ønskte å ta med vidare i avl,og me hadde vårt første kul på Tysk jaktterrier. (28. august 2008) Nord JCH Akkis Pb Dixie er å finne på mang ei stamtavle i dag.

Tysk jaktterrier er ein allsidig hund på jakt,som blir brukt både over og under bakken,samt ein fantastisk familiehund.

Me har trent og ført fram ein rekke hundar til championat (utstilling/jakt)

Schillerstøver ,Russisk støver,Beagle,Dachs langhår,Dachs strihår,Scafer,Tysk jaktterrier-over 100 chamionat i vårt oppdrett og eige.

 1990 blei og den fyrste schaferen anskaffa,Welincas Nixe.Ho har hatt fleire kull med gode bruks og utstillingsresultat, som vi og andre oppdrettera nytt videre i avl.

Klokkarsteinen avler på sunne og friske foreldre  som har de rette egenskapene for den jakten de skal brukes til.

Me ynskjer å bruke tisper/hanner som jaktlig sett er bedre enn gjennomsnittet for sin rase og som kommer fra linjer som har vist god og jevn jaktlyst i generasjonar,forfedre og søsken til foreldredyra.

Me ynskjer at  kvalpene frå oss blir stillt på utstillig og jaktprøver både over og under bakken.

Kvalpar frå oss  selges med  kjøpekontrakt.  reg. i NKK,ID merket med chip,helseatest frå vetrinær,fått behandling med markekur 2 gangar før levering og  forsikra i Agria.

Me driver eit lite oppdrett der kvelpane blir prega i innemiljø med barn,og ikkje større enn at vi kan gje oppfølging til dei som måtte ønske det. Ca.1-2 kull i året. Kennel Klokkaesteinen består i dag av :
Tysk jaktterrier -Russisk Støver -Strihåra daschs    
Alle er høgt bruks/jakt og utstillings Premierte.

Kontakt : Jan Inge Skjerven  -Epost

Følg oss gjerne på instagram.