2 spennande parringskombinasjonar – meget høgt premierte foreldre.

Kombinasjon 1 :

Ariell er parra med Klokkarsteinens Rago

Ariell er mor til bla. NORD JCH N S VCH N S DK NORD UCH Klokkarsteinens Just Tough Enough som vart kåra til Norges beste jakthund 2013 på Nordisk jakt og fiskemesse på Elverum og Klokkarsteinens Foxi som er Norsk jaktchampion.

Klokkarsteinens Rago har 1 premie Hi,1 premie viltspor, godkjendt ettersøkshund, ein meget god jakthund som og fleire jaktlag benytter seg av her i sogn .

Kombinasjon 2 :

Inga Von Kleinem Fluss – har allereie kvalpar i Bosnia, Polen og i Norge som er premierte bla.på villsvin.

er parra med Int N DK UCH. NORD N SE FI JCH. DKV-12 Klokkarsteinens Asterix som kjem frå Norges desidert mest jakt premierte linjer. Han er meget dyktig på rev, hjort og grevling jakt. Tidligare avkom til Astrix er allerede kvalifisert til Norsk utstillingchampion, Norsk jaktchampion og Norsk viltsporchampion .Det er og felt vilsvin for avkom til Astrix.

Planlegg kominasjon 3 til vinteren, der mor er Nordisk JCH Klokkarsteinens Fluffy , mykje å glede seg til framover.

Referanser kan gis på forespørsel.

Intresserte har muligheit for å delta på hjortejakt til høsten eller revejakt til vinteren med Tysk jakterrier, og oppfølging ved blodsportrening, kunsthi, jakt generellt om ønskelig .

Vil du skaffe deg ein god familiehund og jaktmaskin så ikkje nøl med å ta kontakt for ein uforpliktande prat ,tlf 91796702.

Collage-kvalpar

 

Post Navigation